Verslag Speurtocht 1-5-21

Zaterdag 1-5-21

 

Het weer werkt gelukkig mee vandaag. Het is namelijk de dag dat SamenTrOtS (regio Rotterdam) een speurtocht heeft gehouden. Aan de hand van foto’s gingen de kinderen de weg door een Rotterdamse park zoeken. En de ouders liepen in hele kleine groepjes er achter aan. Onderweg deden ze nog wat opdrachtjes. En wat waren ze daar goed in. Er werden heel veel punten gescoord. De kinderen kenden elkaar veelal niet van te voren al was daar niks van te merken. Ze spelde al samen voordat ze vertrokken voor de speurtocht. Er waren behoorlijk wat foto’s die op gezocht moesten worden. Daardoor liep het wel een beetje uit. Ach als dat alles is? Heel veel plezier veder kwam iedereen weer terug. Na kort na praten moesten we echt afsluiten. We gaan onze best doen om voor de zomervakantie nog een bijeenkomst te gaan organiseren.

 

Groetjes, het Rotterdamse Team van SamenTrOtS.