peiling voor digitale bijeenkomst

Hoi allemaal,

Ik wil graag even wat vragen.

We willen toch wat doen voor SamenTrOtS op 6-2-21 maar bij elkaar komen zit er even nog niet in.

We kunnen wat digitaals doen hier onder een aantal opties. Willen jullie aub voor 31-1-21 door geven welke voorkeur jullie hebben.

1- Kahoot (aangepast voor onze doelgroep.

2- Digitale bingo

3- foto spel

4- knutselen

5- iets anders namelijk:….

6- geen interesse voor een digitale bijeenkomst

Je antwoord kun je mailen naar: michel@samentrots.nl

Wij horen het graag voor 31-1-21

 

Groetjes, Het team van SamenTrOtS.

email

Het kan zijn dat de e-mails die wij versturen in de spam komen dit omdat we iedereen in de bcc moeten zetten.  dit kun je vaak oplossen door als het bericht in de spam staat er op te klikken en aan geven dat het geen spam is.

sorry voor de overlast.

Wereld TOS dag

Vandaag 16-10 is het wereld TOS dag.

wees vandaag extra lief voor mensen met een TOS.

 

regio bijeenkomst Rotterdam 3-10-20

Bijeenkomst regio Rotterdam van 3 oktober 2020.

Helaas zitten we nog steeds in de Corona tijd. Gelukkig kunnen we wel weer een echte bijeenkomst houden. Ook al zitten daar wel extra regels aan. Hier onder zie je die regels.

  • Blijf thuis bij klachten.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar. (geld niet voor de kinderen)
  • Er kunnen max 8 ouders in de ruimte.
  • We hebben moeten besluiten om max 1 ouder per kind toe te laten, zodat er zoveel mogelijk kinderen kunnen komen.
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren ook de kinderen.
  • Zo min mogelijk van plaats verwisselen.
  • De deur naar de plein blijft open staan ook al is de buiten temperatuur laag en of slecht weer. Als te hard waait staan de ramen open. Neem eventueel een vest/trui mee. (verplicht van uit de RIVM regels)
  • Natuurlijk volgen we de RIVM regels allemaal op.

 

Ook al zijn het heel wat regels waar we aan moeten houden. Geloven wij erin dat het toch een hele mooie bijeenkomst kan worden.

De keer staat de bijeenkomst in de teken van WereldTOSDag(maand) dit jaar staat dat in de teken van vroeg signaleren en informeren.

Wij willen dan ook met de ouders drainstormen over wat voor informatie had jij in beging willen hebben krijgen, en op welke manier.

nieuw seizoen

nu de scholen weer net of op het punt staan om te starten wordt het ook weer tijd dat SamenTrOtS gaat starten. We zijn hard achter de schermen bezig om alles in goede banen te begeleiden. het ziet er naar uit dat het allemaal gaat lukken. wel zal er voorlopig nog aan veel regels voldaan moeten worden omtrent de corona. dit zal voor beide regio’s iets kunnen verschillen omdat de ruimtes anders zijn. voor meer info kun je terecht bij:

Sint Michielsgestel: yvonne@samentrots.nl

Rotterdam: michel@samentrots.nl

 

De Seizoen 2019/2020 is te einde wat was het een vreemde jaar. uit het niets viel Corona binnen en legde alles plat. we hebben nog wel wat digitaal kunnen doen. en gelukkig is het nog gelukt om in Rotterdam gezamenlijk af te sluiten met een potje bowlen.

nu op naar de zomervakantie en dan gaan we in September weer van Start. In de regio Rotterdam gaan we dat als het kan (i.v.m.  de ontwikkelingen omtrent Corona) met een BBQ.

ik wens iedereen een hele fijne vakantie. en tot het volgende Seizoen.