SamenTrOtS Jong uitje

De Jongeren van SamenTrOtS Jong heeft gekozen om gezamenlijk naar Drievliet te gaan. Een gezellige familie pretpark waar jong en oud zich kan vermaken. We willen je daarom ook uitnodigen om met ons mee te gaan.

we verzamelen om 10:15 bij de ingang en sluiten de dag om 17:00 weer af.  het eten en drinken is op eigen kosten en kan ook van thuis mee genomen worden.

aanmelden kan via Michel  aanmelden kan tot 16 mei.

of kijk op www.samentrots.nl of Evenementen van april 13 – april 20 – SamenTrots

SamenTrOtS Kids regio Noord Brabant.

Op 20 april wordt er in de regio Noord Brabant een mooie, leuke bijeenkomst gehouden van SamenTrOtS Kids regio Noord Brabant. Deze staat in het teken van Koningsdag. Dit betekend dat je als je wilt verkleed mag komen en allerlei oud Hollandse spelletjes te doen zijn. Voor de ouders is de mogelijkheid om een mooi gesprek met elkaar te voeren.

Aanmelden kan via yvonne@samentrots.nl

SamenTrOtS Kids regio Zuid-Holland

Op zaterdag 20 april van 14:00 tot 16:00 wordt er in de regio Zuid-Holland weer een mooie, leuke bijeenkomst gehouden van SamenTrOtS Kids. Deze bijeenkomst staat in het teken van Koningsdag. Iets moois maken met elkaar en natuurlijk ook lekker bewegen met allerlei leuke spelletjes die op het programma staan. Voor de ouders is er een mooi moment om met elkaar in gesprek te gaan. Voel je welkom en aanmelden kan via michel@samentrots.nl

SamenTrOtS Jong/Tros met TOS

We nodigen je graag uit om naar onze voorbereiding dag te komen. Vind je het leuk om jou idee over wat een leuke uitje is voor jongeren te vertellen en verkiesbaar te stellen? kom dan naar deze  voorbereidingsmiddag. We nemen elke idee mee en het idee waar de meeste stemmen op komen gaan we proberen uit te voeren. Natuurlijk gaan we in de gymzaal leuke sport activiteit doen. maar wel met een oranje tintje daar aan.

aanmelden kan via michel@samentrots.nl 

 

Jong volwassenen gezellig aan het bowlen.

Frank een jongere van SamenTrOtS Jong wilde graag een keertje met paar jong volwassenen uit gaan. Hier voor heeft hij ons benadert en natuurlijk hebben we hem daarbij ondersteund. Heel leuk om te zien hoe een lotgenoten contact groep een vrienden groep voort brengt.

Door de goede organisatie van Frank hebben 6 jongeren een heerlijke middag gehad. Eerst gingen ze bowlen. Dit was erg geslaagd en na een fanatieke potje bowlen kwam er een winner uit.

Na harde inspanning hoort een goede maaltijd. Deze groep jong volwassenen zijn naar de Italiaan geweest. Hier hebben ze nog heerlijk en gezellig met elkaar gegeten.

Wij van SamenTrOtS zijn trots op Frank die dit mogelijk heeft gemaakt en we hopen dan ook dat dit een vervolg kan krijgen en natuurlijk helpen we daar ook weer graag bij.

voor meer leuke bijeenkomsten kijk op Evenementen van SamenTrOts

bijeenkomsten op 20 april

Op allebei de locaties worden voor zowel SamenTrOtS Kids als voor SamenTrOtS Jong bijeenkomsten gehouden.

Bij SamenTrOtS Kids zijn  alle kinderen die tussen de 7 en 14 jaar zijn van harte welkom met hun ouder(s). Voor de kinderen staat op beide locatie de bijeenkomst in het teken van Koningsdag. Kom jij ook al die leuke spelletjes doen? en voor de ouders is er weer de mogelijkheid om in gesprek te gaan met elkaar.

Voor SamenTrOtS Jong zijn er in beide regio’s een eigen naam zo is in heet de club in Brabant de “Tos Strijders” en in Zuid-Holland “Trots met TOS”. Ook bij deze bijeenkomsten worden hele leuke dingen georganiseerd voor de Jongeren vanaf 12 t/m 30 jaar met een TOS. Voel je vrij en welkom om je aan te melden wij vinden het alleen maar leuk als we nieuwe gezichten zien. Vindt je het heel erg spannend wat we voor kunnen stellen dan is er in overleg zeker wel mogelijk dat iemand die jij goed kent met je mee komt. 

aanmelden kan voor:

Zuid-Holland via michel@samentrots.nl 

Brabant via yvonne@samentrots.nl

kijk ook op De kalender van SamenTrOtS

Bijeenkomst 16 maart

Op zaterdag 16 maart 2024  wordt er een bijeenkomst gehouden in de regio Zuid-Holland Door SamenTrOtS Jong Trots met TOS.

Iedereen die een TOS heeft en tussen de 12 en 30 jaar is zijn van harte welkom. Is het je eerste keer? Mag je als je het fijner vindt een vriend of vriendin, ouder of een begeleider van school mee nemen om je te ondersteunen. Al is de groep heel open en mag je gelijk erbij horen.

Op het programma staat het volgende: Karaoke, Sporten, Weerwolven van wakkerdam en heerlijke chinees eten.

Onze bijeenkomst is in Rotterdam maar ons maakt het niet uit waar je vandaan komt als je maar naar je zin hebt. Zo is er ook al iemand die vanuit Zeeuws-Vlaanderen naar ons toe komt.  Voel je vooral welkom.

aan melden kan via:

michel@samentrots.nl

of te bellen naar 06-44444102

SamenTrOtS bestaat al weer 6 jaar

Het is al weer 6 jaar geleden dat de eerste bijeenkomst van SamenTrOtS een feit is geworden. En dat wij Kees, Yvonne en Michel bij elkaar kwamen om onze idee met elkaar te spreken. Kees en Michel draaide op dat moment al een groep voor jongeren met een TOS en dat wilde wij ook doen voor de kinderen. en Yvonne had in die tijd een contact avond voor ouders georganiseerd. Dat was de formule die we net nodig hadden voor SamenTrOtS. We hebben onze stoute schoenen aan getrokken en we hebben op een ouder initiatief basis de opzet gemaakt om de eerste bijeenkomsten te houden. In de loop van de tijd hebben we ook een behoorlijke groep vrijwilligers gekregen.

Als we zo terug kijken op wat we bereik hebben dan is dat niet verkeerd denken we. Zo hebben we al heel wat bijeenkomsten gehouden waarbij de kinderen en ouders met een goed gevoel naar huis zijn gegaan. En we zijn mogen we ook wel zeggen een drijvende kracht achter de Wereld TOS Dag want onze Yvonne heeft er voor gezorgd dat de Wereld TOS Dag ook naar Nederland is gekomen en we zitten met SamenTrOtS al vanaf de eerste dag in de organisatie daarvan.  Ook zijn er al verschillende lezingen en workshops gegeven uit de naam van SamenTrOtS. en sinds vorige jaar zijn we ook uit gebreid met een groep voor 12 tot 30 jaar. waar we ook heel trots op zijn.

Ook voor de toekomst hebben we de nodige plannen al weer op de plank liggen. We gaan onze best doen om deze ook te verwezenlijken.

Wij van SamenTrOtS willen alle deelnemers bedanken en iedereen en alle organisaties die het mogelijk maken dat wij dit kunnen doen.