Laatste bijeenkomst van het seizoen Zuid-Holland

OP zaterdag 6 juli 2024 wordt er in regio Zuid-Holland /Rotterdam weer de laatste bijeenkomst van het seizoen gehouden

Zowel SamenTrOtS Kids als SamenTrOtS Jong (Trots met TOS) houden hun bijeenkomsten. Die van de Kids (7-14 jaar en hun ouders) is van 14 tot 16 uur. en die van Jong(Trots met TOS) vanaf 12 jaar is van 16 tot 19 uur.

Wees welkom.

aanmelden kan via michel@samentrots.nl 

of kijk op www.samentrots.nl 

#samentrots #TOS #Taalontwikkelingstoornis #cluster2 #lotgenotencontact

Ervaar TOS zelf

Op 30 mei mocht SamenTrOtS met de FOSS aanwezig zijn bij Vitus Zuid om mee te helpen aan Ervaar TOS zelf.  Hierbij kunnen mensen die geen TOS hebben zelf eens ervaren hoe het is om een TOS te hebben.

De aanwezige ouders konden door de aanwezigheid van SamenTrOtS en FOSS in gesprek met ervaringsdeskundigen zodat ze gelijk na konden vragen hoe het bij hun is en wat ze geleerd hebben ook klopt.

Wij van SamenTrOtS zijn dankbaar dat we hierbij mochten zijn.

BBQ SamenTrOtS

Op zaterdag 15 juni wordt de jaarlijkse BBQ van SamenTrOtS gehouden.

De aanmeldingen lopen al weer lekker binnen. Leuke daarvan is dat het jongeren/kinderen die al veel vaker zijn gekomen maar ook juist die nog nooit zijn geweest, zich hebben aangemeld.  Dit juichen we natuurlijk toe.

Ben jij 7 jaar of ouder en heb je een TOS dan ben je samen met je familie van harte welkom.

aanmelden kan via michel@samentrots.nl 

a.s. zaterdag SamenTrOtS uitje

Je kunt je uiterlijk morgen tot morgen (16 mei) opgeven voor het leuke uitje van SamenTrOtS Jong (12-30 jaar).

Het belooft een super gezellige dag te worden.

aanmelden kan via michel@samentrots.nl

Jaarlijkse BBQ

Op zaterdag 15 juni 2024 is er weer onze jaarlijkse BBQ.  Zet het alvast in je agenda vast want het wordt weer super gezellig. Bij deze BBQ is zowel SamenTrOtS Kids als Jong aanwezig en van allebei de regio’s. Dat betekend dat iedereen vanaf 7 jaar met een TOS en hun ouders, broers, zussen, maar ook hun beste vriendin of vriend van harte welkom is om eens gezellig op een ongedwongen manier kennis met elkaar te maken en gespreken te voeren onder het genot van het heerlijke eten en drinken die aanwezig is.

Ook ben je nog nooit bij SamenTrOtS aanwezig geweest dan ben je van harte welkom.  we gaan er een mooie middag/avond van maken.

Mag je iets niet eten wegens allergieën of je geloof geef het bij het aanmelden dan door en wij houden hier dan rekening mee en zorgen dat ook voor jou genoeg te eten en te drinken is.

aanmelden kan via michel@samentrots.nl of kijk op onze website SamenTrOtS Kids en Jong Zuid-Holland en Brabant – SamenTrots

 

vergeet ook niet onze leuke uitje van 18 mei, daar kan ook nog voor aangemeld worden. (Dit is voor SamenTrOtS Jong 12-30 jaar)

SamenTrOtS Jong uitje

De Jongeren van SamenTrOtS Jong heeft gekozen om gezamenlijk naar Drievliet te gaan. Een gezellige familie pretpark waar jong en oud zich kan vermaken. We willen je daarom ook uitnodigen om met ons mee te gaan.

we verzamelen om 10:15 bij de ingang en sluiten de dag om 17:00 weer af.  het eten en drinken is op eigen kosten en kan ook van thuis mee genomen worden.

aanmelden kan via Michel  aanmelden kan tot 16 mei.

of kijk op www.samentrots.nl of Evenementen van april 13 – april 20 – SamenTrots

SamenTrOtS Kids regio Noord Brabant.

Op 20 april wordt er in de regio Noord Brabant een mooie, leuke bijeenkomst gehouden van SamenTrOtS Kids regio Noord Brabant. Deze staat in het teken van Koningsdag. Dit betekend dat je als je wilt verkleed mag komen en allerlei oud Hollandse spelletjes te doen zijn. Voor de ouders is de mogelijkheid om een mooi gesprek met elkaar te voeren.

Aanmelden kan via yvonne@samentrots.nl