SamenTrOtS Jong (12+)

SamenTrOtS vanaf 1 juli 2023 een nieuwe tak. De 12+ groepen. Het is voor Jongeren of jong volwassenen met een TOS die de basisschool ontgroeid zijn.  Ben je 12 of 13 jaar dan kan je kiezen bij of je bij SamenTrOtS Kids  of bij SamenTrOtS Jong wilt. Twijfel je vraag dan advies bij de begeleiding van de betreffende regio.

Hierbij komen de jongeren eens in de zoveel tijd bij elkaar om een gezellige middag/avond te hebben. Het verschilt per regio hoe vaak en welke tijden. de regio’s zijn hier vrij in om dat zelf naar behoefte in te plannen.  Wat wel overal het zelfde is dat iedereen met een TOS die tussen de 12 en 30 jaar is er van harte welkom is. Natuurlijk mag je ook de ene keer bij de ene komen en de andere keer bij een andere regio komen. Dat is alleen maar gezellig en zo leer je ook meer mensen kennen. Elke Regio heeft ook zijn eigen naam. Deze Naam is door de Jongeren zelf gekozen. Zo is de naam in Eindhoven De TOS Strijders en in Rotterdam Trots met TOS

(klik op de datumoverzicht voor de evenementenkalender)

 

 

op moment zijn er twee regio’s Eindhoven en Rotterdam. voor de datums van de bijeenkomsten kun je op de regio klikken waar jij heen wilt gaan. daar kun je ook de aanmeld linkje vinden.