Gezamenlijke afsluit dag.

Verslag van de afsluit dag van de Wereld TOS Dag week.

Als afsluiting van deze mooie week gingen we naar de dierenpark Amersfoort. Ook in de voorbereiding hiervan heeft SamenTrOtS een belangrijke rol vervult. We hebben samen met andere vanuit de gehele doelgroep hard gewerkt om deze dag neer te kunnen zetten. en al zeg ik het zelf het was voor mij betreft echt een geslaagde dag. waar ruim 800 gasten op af kwamen en waar meer dan 100 vrijwilligers aan mee hebben gewerkt.  Er zijn mooie verhalen gedeeld met elkaar en mooi dingen onthuld zo waren twee documentaires, TOS portretten en een website Alles Over TOS voor het eerst te zien. maar ook kon je spreken met ervaringsdeskundigen en met mensen vanuit het werkveld. kortom je kon in gesprek met de gehele doelgroep. maar als je al die gesprekken zat was kon je ook lekker naar buiten om al die mooie dieren te zien. en kon je ook even terug in de tijd om de dino’s te bekijken.  op naar volgende jaar.

Op 15 oktober sluiten we de Wereld TOS Dag eigenlijk de TOS Week af. Dit gaan we doen in de dierenpak Amersfoort. er wordt nog hard gewerkt aan het programma. in hoofd lijnen ziet het als volgt uit een opening en een middag stuk en een afsluiting met daar tussen Meet&Greet met ervaringsdeskundigen. natuurlijk ook genoeg tijd om het park te bewonderen en de persoon met TOS in het zonnetje te zetten. de gehele programma komt hier nog te staan zodra die af is.

voor die mooie dag in de dierenpark Amersfoort zijn er beperkt kaarten beschikbaar voor maar €10,- per stuk. door op deze linkje Wereld TOS Dag hier vind je de code die nodig is en ook een likje naar de verkoop pagina als je daar op aankomt kies je voor het kopje vroegboektickets.