Nauwe samenwerking met de FOSS

SamenTrOtS is een nauwe samenwerking aan gegaan met de FOSS. dit is gedaan om SamenTrOtS toekomst bestendiger te maken. en uit te kunnen breiden. Het gaat om een proef periode van een jaar. in dat jaar gaan we onderzoeken of het voor beide partijen de gewenste effect hebben. Onze hoop is dat we door de samenwerking meer regio’s van de grond krijgen of een rondreizende bijeenkomsten. Denk daarbij aan dat er verschillende regio’s zijn waar vast bijeenkomsten zijn en een “regio” die door het land heen reist. Ook willen de mogelijkheid creëren dat de vrijwilligers onder de vrijwilligers beleid van de FOSS komen te vallen waardoor het mogelijkheid wordt gecreëerd dat  een VOG verklaring aan gevraagd kan worden. nu heeft iedereen die bij ons vrijwilligers werk doet wel eentje via zijn of haar werk. daardoor kunnen we niet een vrijwilliger aan nemen die niet in de zorg of school werkt en dat is zeker wel wenselijk. Ook kan er dan betaald worden via de bankrekening.