Een geslaagde Escaperoom (Trots met TOS)

Op zaterdag 13 januari heeft SamenTrOtS Jong regio Zuid-Holland (Trots met TOS) een super gave escaperoom gedaan. Het verhaal was dat de dronkenlap “Z. Schuit” super veel trek in Pizza had en dat hij had gehoord dat bij SamenTrOtS pizza’s waren, om deze pizza’s voor zich zelf te kunnen houden had hij de deur op slot gedaan. En  natuurlijk was hij de code vergeten. Meneer Zuip Schuit had op straat een hooligan gevonden en dacht dat die wel eens het slot op kon blazen want die slopen toch altijd alles. Probleem was dat deze hooligan niet zo was als al die andere, dus dat lukte ook niet.  Gelukkig had hij het wel op geschreven en verstopt in verschillende opdrachten. Alleen hij was vergeten hoe die opdrachten ook al weer moesten. Gelukkig waren de jongeren van SamenTrOtS er om die opdrachten goed uit te voeren en de code te ontdekken. Zodat er toch nog met z’n alle Pizza’s gegeten konden worden.

De volgende bijeenkomst is op 3 februari en gaan we schaatsen dit doen we met Kids en Jong tegelijk en de ouders zijn ook welkom.

Ook in Eindhoven wordt er op 3 februari een hele leuke bijeenkomst gehouden de informatie daar over volgt zo spoedig mogelijk.