SamenTrOtS bestaat al weer 6 jaar

Het is al weer 6 jaar geleden dat de eerste bijeenkomst van SamenTrOtS een feit is geworden. En dat wij Kees, Yvonne en Michel bij elkaar kwamen om onze idee met elkaar te spreken. Kees en Michel draaide op dat moment al een groep voor jongeren met een TOS en dat wilde wij ook doen voor de kinderen. en Yvonne had in die tijd een contact avond voor ouders georganiseerd. Dat was de formule die we net nodig hadden voor SamenTrOtS. We hebben onze stoute schoenen aan getrokken en we hebben op een ouder initiatief basis de opzet gemaakt om de eerste bijeenkomsten te houden. In de loop van de tijd hebben we ook een behoorlijke groep vrijwilligers gekregen.

Als we zo terug kijken op wat we bereik hebben dan is dat niet verkeerd denken we. Zo hebben we al heel wat bijeenkomsten gehouden waarbij de kinderen en ouders met een goed gevoel naar huis zijn gegaan. En we zijn mogen we ook wel zeggen een drijvende kracht achter de Wereld TOS Dag want onze Yvonne heeft er voor gezorgd dat de Wereld TOS Dag ook naar Nederland is gekomen en we zitten met SamenTrOtS al vanaf de eerste dag in de organisatie daarvan.  Ook zijn er al verschillende lezingen en workshops gegeven uit de naam van SamenTrOtS. en sinds vorige jaar zijn we ook uit gebreid met een groep voor 12 tot 30 jaar. waar we ook heel trots op zijn.

Ook voor de toekomst hebben we de nodige plannen al weer op de plank liggen. We gaan onze best doen om deze ook te verwezenlijken.

Wij van SamenTrOtS willen alle deelnemers bedanken en iedereen en alle organisaties die het mogelijk maken dat wij dit kunnen doen.