onderzoek project COMPLETE

Samenwerken met ouders in de behandeling; hoe doen zorgverleners dat?

In het onderzoeksproject COMPLETE van het lectoraat Logopedie van Hogeschool Utrecht willen we de samenwerking tussen logopedisten en ouders van kinderen met TOS verbeteren. We zijn op zoek naar hulpmiddelen of instrumenten die deze samenwerking kunnen verbeteren. Ouders zijn ervaringsdeskundigen! In ons onderzoek neemt de informatie van ouders een belangrijke plaats in. Kent u hulpmiddelen die de logopedist of een andere zorgverlener tijdens de behandeling van uw kind gebruikte om goed met u te kunnen samenwerken? Laat het ons weten. Reageer op dit bericht, of stuur uw reactie in een e-mail naar annemieke.degroot@hu.nl. Alvast heel veel dank!

Voor meer informatie over het project COMPLETE: https://husite.nl/complete/foss-en-ouders-intensief-betrokken-bij-complete/