verslag van de bijeenkomst van 18 november (Tros met TOS)

Op zaterdag 18 november had SamenTrOtS Jong regio Rotterdam (Trots met TOS) een regio dag. En wat een programma stond er klaar voor deze super gave jongeren. We begonnen met een voorstel ronde omdat er 1 nieuwe en 1 die al heel lang niet was geweest waren gekomen. Wij verwelkomen ze natuurlijk van harte.  Na het voorstellen was het tijd voor de foto bingo. an de hand van gemaakte foto moesten de jongeren deze op sporen en de zelfde foto maken. Dit keer was die iets moeilijker gemaakt maar iedereen heeft het kunnen vinden en de juiste foto’s gemaakt.

Daarna was het tijd voor het spelletjes carrousel. Die bestond uit het Kees woordspel, Twister en Wie ben ik. Het Kees woordspel werd gespeld door de gehele groep te gelijk. De andere twee in twee groepen. Er werd veel gelachen en was de plezier en de gezichten af te lezen.

Als laatste spel deden we de 007 spel. Midden in de gymzaal was een vak gemaakt daar stonden groep jongeren in die de lopers af moesten gooien. de lopers moesten er voor zorgen dat ze het gehele parcours rond kwamen en de blokjes in een mand konden gooien. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Er intensief en erg leuk om te doen.

Als laatste van de dag gingen we pannenkoeken bakken aan tafel. dit is een hele leuke manier van pannenkoeken bakken en er werd vol op grapjes gemaakt en gepraat en natuurlijk gegeten.

De volgende bijeenkomst is op 9 december en die zal in Rotterdam (Kids &Jong) en in Eindhoven (Kids & Jong) zijn.