Bijeenkomst 16 maart

Op zaterdag 16 maart 2024  wordt er een bijeenkomst gehouden in de regio Zuid-Holland Door SamenTrOtS Jong Trots met TOS.

Iedereen die een TOS heeft en tussen de 12 en 30 jaar is zijn van harte welkom. Is het je eerste keer? Mag je als je het fijner vindt een vriend of vriendin, ouder of een begeleider van school mee nemen om je te ondersteunen. Al is de groep heel open en mag je gelijk erbij horen.

Op het programma staat het volgende: Karaoke, Sporten, Weerwolven van wakkerdam en heerlijke chinees eten.

Onze bijeenkomst is in Rotterdam maar ons maakt het niet uit waar je vandaan komt als je maar naar je zin hebt. Zo is er ook al iemand die vanuit Zeeuws-Vlaanderen naar ons toe komt.  Voel je vooral welkom.

aan melden kan via:

michel@samentrots.nl

of te bellen naar 06-44444102