bijeenkomsten op 20 april

Op allebei de locaties worden voor zowel SamenTrOtS Kids als voor SamenTrOtS Jong bijeenkomsten gehouden.

Bij SamenTrOtS Kids zijn  alle kinderen die tussen de 7 en 14 jaar zijn van harte welkom met hun ouder(s). Voor de kinderen staat op beide locatie de bijeenkomst in het teken van Koningsdag. Kom jij ook al die leuke spelletjes doen? en voor de ouders is er weer de mogelijkheid om in gesprek te gaan met elkaar.

Voor SamenTrOtS Jong zijn er in beide regio’s een eigen naam zo is in heet de club in Brabant de “Tos Strijders” en in Zuid-Holland “Trots met TOS”. Ook bij deze bijeenkomsten worden hele leuke dingen georganiseerd voor de Jongeren vanaf 12 t/m 30 jaar met een TOS. Voel je vrij en welkom om je aan te melden wij vinden het alleen maar leuk als we nieuwe gezichten zien. Vindt je het heel erg spannend wat we voor kunnen stellen dan is er in overleg zeker wel mogelijk dat iemand die jij goed kent met je mee komt. 

aanmelden kan voor:

Zuid-Holland via michel@samentrots.nl 

Brabant via yvonne@samentrots.nl

kijk ook op De kalender van SamenTrOtS