Locatie bekend waar SamenTrOtS Wereld TOS Dag viert.

In navolging van vorige jaar. Wat een zeer geslaagde dag was organiseert SamenTrOtS ook dit jaar weer een super leuk uitje voor iedereen in alle leeftijden met TOS en hun familie.

Wist je dat in Madurodam veel meer te doen is dan alleen huisjes kijken? In de loop van de tijd zijn er attracties bij gekomen die allemaal een stukje van de geschiedenis van Nederland verteld op een leuke interactieve manier. Daardoor is Madurodam geschrikt voor alle leeftijden. Niet alleen dat ook andere ontmoeten die een TOS hebben of daarmee te maken heeft is heel fijn.

SamenTrOtS vind het heel belangrijk dat ook in de week van de Wereld TOS Dag de mensen met TOS in het zonnetje gezet blijven worden. Daarom nodigen we dan ook iedereen uit die TOS heeft om te komen en hun familie mee te nemen. Het is helemaal niet erg als je nog nooit heb aan gesloten bij SamenTrOtS. ook dan ben je van harte welkom om de start met van Wereld TOS Dag Week te vieren .

We sluiten de week af met een ontbijtsessie voor de tweede Kamerleden, waar de petitie ook wordt besproken, dit is georganiseerd door de comité Wereld TOS Dag onder leiding van Deelkracht en haar partners, waaronder SamenTrOtS.  samen sta je sterk.

Ben je in bezit van een pasje die recht geeft op korting of gratis toegang tot Madurodam geeft dit dan even bij het aanmelden door zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Heb je vragen of wil je aanmelden stuur dan een mailtje naar michel@samentrots.nl 

Wil jij weten wat er in de petite staat? Klik dan op deze link: https://wereldtosdag.nl/…/WereldTosDag_Petitie_def-1…