TOS on Tour

Wat was het mooi de tour die TOS on Tour heeft gemaakt en wat hebben we mat alle partijen waaronder SamenTrOtS veel bereikt. Zo hebben we de kinderen en laarkrachten en zelfs ouders van een reguliere basisschool kennis over TOS een stuk vergroot. en we hebben alle bezoekers van de kinderafdeling van de bieb in Amsterdam wijzer gemaakt over TOS en ook hadden we de eer dat de Kinderburgermeester langs kwam. de Kroon op ons werk was toch wel dat het Jeugdjournaal langs geweest is. Zie hier de reportage   Natuurlijk heeft SamenTrOtS ook de Ervaringsdeskundigen op zaterdag 21 oktober in het zonnetje gezet. door middel van met z’n alle naar Dierenpark Oliemeulen te gaan. wat was dat gezellig. en tenslotte hebben we vele Ambtenaren de kennis over TOS vergroot of vaak zelfs bij gebracht.

SamenTrOtS bedankt iedereen die aan de WTD 2023 mee heeft geholpen en kijkt uit naar de samenwerking WTD 2024 te gaan organiseren.

lees het hele verhaal over WTD23 hier.